Monday, February 25, 2008

Firefox Feed Annoyance

I've had a problem using the little orange feed button in Firefox for a while so I thought I'd post about it and see if anyone else has had a similar problem. I did some quick Google searches and didn't see anybody else with the problem except for maybe this guy: http://www.photopost.com/forum/showthread.php?t=135391.

The problem only happens at work so if I'm at home using Firefox everything is just fine and dandy. I am also running Windows 2000 at work instead of Vista and XP which I have at home. I doubt the OS is the problem, but that's the only major difference I see. In any case, when I click the feed button that is supposed to bring me into Google's options to add feeds, I instead get something like this in the address bar:
feed://http//strayinghome.wordpress.com/feed/ and then an error page. If I change the "feed://http//" part to just "http://" then I go right into Google's add page and everything works fine. So I've got a workaround, but it's still a little annoying.

Anybody have a suggestion or have you even seen this problem before?

4 comments:

Beth said...

I haven't had this problem, Alex. I use FireFox at work and at home, but I have XP. Maybe a Windows 2000 user will respond.

Anonymous said...

Same Problem here (on WinXP)

Andy said...

I have this problem too! Also only at work. Not sure if it happens when I use my work laptop at home, I should try...

Alex Grigg said...

I'm using a different computer now with XP on it, but I still have the same problem. That makes it look to me like the cause is something on my work network. I'm not sure what on the network would cause it thought.